Het team van Dragon Holding verrrichte fantastich werk en zette mijn idee voor een website om in werkelijkheid. Hun service was altijd snel en voldeed aan mijn hoge kwaliteitsnormen. Voor de hoeveelheid werk, dat in korte tijd moest worden verricht, Dragon Holding kon het en ook vele meerdere verzoeken aan. Het resultaat was van hoge kwaliteit en voldeed ruimschoots aan mijn verwachtingen tegen ongelovelijke prijzen. Dank je wel Dragon Holding team!

Tau Van NgoDirecteurNWC Vietnam ConsultingViet Nam

Ik stuitte bij toeval op Dragon Holding tijdens het zoeken naar een extesie voor mijn Magento website. Naast het installeren en aanpassen van de plugin waren ze echt bedachtzaam en hulpvaardig. Ze vertelden dat ze ondersteuning voor mijn Magento Store konden aanbieden. De tarieven die zij boden waren aanzienlijk lager dan ik gewend was om te betalen. Dit liet me toe om te groeien en mijn site big time up te graden. Ik dacht aanvankelijk dat mijn vorige site voor nog minstens een jaar moest wachten op een totale make over . Nu kon ik me concentreren op de professionalisering van de website en de stijging van de conversie. Maar nog belangrijker is de service. Ik kan over korte lijnen  communiceren indien nodig, Ze verbergen zich niet achter een ‘support ticket Wall ‘. Over het algemeen ben ik super happy om te werken met Dragon Holding.

Roland VermentMarketing DirectorPaneuromixAmsterdam , The Netherlands

Het is een geweldig module en het werk op die van uw team was geweldig. Het is helemaal ‘awesome’. Ik zal dezelfde module gebruiken voor een van onze komende projecten.

Vijendra KumarManager Britewave DigitalUSA

Dragon Holding, Phuc en haar team in het bijzonder, deed geweldig werk.
In slechts enkele weken hebben ze een complete webwinkel gebouwd inclusief alle noodzakelijke veranderingen.
Waar ik echt waarde aan hecht bij Dragon Holding is hun expertise, ze gaven me vele suggesties over hoe sommige delen van mijn Magento webwinkel kon verbeteren.
Dat is de echte toegevoegde waarde van Dragon  Holding; ze helpen u uw doelen te bereiken.
Ik zal zeker vragen Dragon Holding to me weer te helpen, als ik uitstekende service nodig heb!

Duncan TreffersCMO RealhockeyReal HockeyThe Hague, The Netherlands
Marcel

Het team van Dragon Holding is voor mij een primaire bron van steun voor een aantal belangrijke web-gerelateerde projecten over meerdere jaren geweest. De reden voor het gebruik van hen was hun beschikbaarheid en inzet tegen een redelijke prijs. Er was directe communicatie met hun project managers en, indien nodig, werden de vergaderingen rechtstreeks met hun technische team opgezet en ze waren niet verlegen om buiten de standaard uren te werken om een onmogelijke deadline mogelijk te maken. Het team verstrekt vroegtijdige toegang tot werk-in-progress, vermeed onnodige stress en stelde ons in staat om commentaar te geven op wijzigingen voor verbeteringen in het begin van het proces. Dragon Holding wordt ten zeerste aanbevolen als u op zoek bent naar een professionele, maar toch persoonlijke ontwikkelaar.

Marcel LennartzCEOLensoft International Ltd
MENU